Hon heter Linnea Andersson, hon är den andra snygga tjejen som bloggar här på bloggen. I fredags den 11/4/14 var det hennes tur att kliva in i vuxenlivet. Det känns så skönt att ha en riktig vuxen i sambo livet, ni som inte har träffat henne på ett tag, så kan jag säga att de märks lilla flickan blivit vuxen. De vill säga mer mogen, ansvarsfull, vetosam osv. De gör att jag kan släppa loss mer och still be ung och dum (yipijey)
Ett annat bevis på att Andersson blivit vuxen är att hon på 20års fest vet att man bjuder på vin med frusna hallon och chips! Ingen tårta, de var för tonåringar och barn (kort hälsning om detta till hennes far Sture som blev besviken då dottern inte bjöd sina gäster på fika...) Nog om de! Här kommer min älsklings dag i bilder. 
 En söt nyvaken 20åring vid en överraskningsfrukost som bestod av proteiner och fibrer ;) Bilden med henne fick censur så ni får se frukosten utan 20åringen, men lugna puckar ni får se henne nedanför :) :) 
 
Förberedelser inför kalas, våra kära flatshare fransmän hjälpte till att blåsa ballonger. Där har ni en av dem på bild.
 
 
För tårtan kom kompisarna Maja N och Anna med direkt från IKEA. (super god om ni undra)
Alla gäster, från vänster: Karin (från Göteborg som vi lärde känna under Östkusten) Anna (Jakobsson, från kära Luleå) Josefin, Lia (Täby representanter, våra grannar här i Sydney, dvs lägenheten över oss!) Maja (Nordmark också lulebo ni vet, reser med Anna) Sist men inte minst, Rebecca (Göteborgare som reser med Karin)
Happy birthday girl i mitten. Tack för en underbar dag. Tack för att du är du. Tack för att jag får vara med och dela denna resa. Hoppas du får en fortsatt trevligt liv här i Sydney och världen med mig. Kram/ Majamedhjärtaöverj:et
 
 

Kommentera

Publiceras ej