Hej kära bloggen. Nu är vardagslivet i Sydney i rullning. De inkluderar en massa beach häng, middagar, utgångar, filmkvällar och så var de där med att tvätta, diska, städa, handla och jobba. Allt har sina för och nackdelar. När vi inte har några inkomster ännu så känns inte toalettpapper, diskmedel, tvättmedel och matvaror de roligaste att spendera sina pengar på. De är nu man uppskattar hur bra man hade de när man bodde hemma! Så nu alla luleåkompisar som jobbar och bor hemma (jag är lite avis :o). Men DOCK det är något man måste lära sig. Imorgon har jag prov jobb som milklady så de känns kul! 

När vi kom till Sydney så regnade de i en vecka... vilket för oss var bra då vi skulle fokusera på att söka jobb. Lagom till helgen så blev vädret kanonbra, vilket resulterade i två sköna beachhäng! Sen har vi hunnit med några mysiga barkvällar med ytterst trevligt sällskap. 


I fredags lyxade jag och Linnea till de med god middag. Planen var att jag skulle handla och överraska Linnea med en mysmiddag. Det slutade med att jag handlade allt och på vägen hem från mataffären så gick mina nya skor sönder, de började regna och mitt humör blev tvärt omvänt och grinigt. Jag var helt slut när jag väl kom hem, berättade om planen för Linnea men sa att nu pga olika anledningar inte orkar genomföra den. Ängel som hon är började hon laga. Jag tog en tupplur och en timma senare var maten serverad på fat och gudomlisk god! Tackar sambo <3 Men de är väl tanken som räknas :pDe var allt från mig från nu, vi hörs /Majken