HÄR fixade vi våra visum
Tog ca 15 minuter att fylla i ansökningen, kostade 2600 kr (hösten 2012), och det i stort sett enda man behöver göra är att fylla i ett formulär som visar att du ej är/ planerar-att-bli kriminell eller terrorist. 
 
Vi valde det visumet som heter "working holiday visa" - och det ger oss rätten att vara och även jobba i Australien under ett års tid.


 
Trots minimal rese-research har jag med hjälp av min otroliga Google-erfarenhet lyckats leta fram ett fett vandrarhem jag gärna skulle inleda resan på.
 
8 våningar högt, centralt i Sydney och tydligen en "backpackernas mekka" - återstår bara att se va Majken tycker.
 
 
/ Linnea
Ha-ha, tackar och bockar för denna fina presentation utav mig. Älskar dig också din påhittiga häst.
På tal om hästar så fick jag ett samtal i morse,
Maja - "Hej och välkommen mitt namn är Maja Wahlquist vad kan jag hjälpa dig med?"
Linnea- "Halloj, du jag behöver lite hjälp att framföra mig själv på bästa sätt i vår nya (på vift) blogg"
Maja - "Inga problem, jag fixar det"

Och vem annan på denna planet skulle kunna presentera Linnea Maria Andersson så bra som jag kan, nä precis. Så låt mig presentera mitt resesällskap...
 

 
Linnea är 19 höstar gammal uppvuxen i och född på Bergnäset. Hon varit sockmodell, fått stipendium för sina fina skolresultat samtidigt som hennes dubbelgångare agerar porrstjärna.
Denna otroligt inteligenta och vackra kvinna har en stor vinnarskalle och hon gillar träning i massor! Idag jobbar hon på Telia (som hon redan har berättat) men hon vill inte vara sämre än mig på jobb.. Så Linnea jobbar också på Stadium och på helex som dansinstruktör för barn.
Hon är helt enkelt den gladaste människan jag känner och hon har otroligt många vänner. Jag lärde känna Linnea under min gymnasietid och de är jag otroligt tacksam för. Hon är en stark kvinna med två fötter på jorden. Hon är min vapendragare så jag säger bara, Austrailia, watch out, om 51 dagar kommer vi!