Dagens stora fundering är hur landet som hittills tycks vara himlen på jorden kunnat missa något så paradisiskt underbart som hallon-lakrits? (Grubblerierna inkluderar även landets frånvaro av lösviktsgodiskonceptet i sin helhet)

/ Linnea i cravings25/2/2014 --> min snygga, fina lillasysters 13års dag! Med det är också den sista dagen av de 4dagar på vår första couchsurfing experience, en regnig dag och en toppen dag för att ladda upp bilder se på en massa filmer och bara vara. Hjärta till er där hemma och dig, Alva nu stor tonåring Wahlquist <3
 
 
1. Snabbtitt in i vår lya, som Linnea skrev om i de tidigare inlägget. Jag tog bilderna efter att deras städerska?!? städat... Ni skulle inte vilja se hur de såg ut innan, de var som man kan tänka sig när fyra ungkarlar lever tillsammans, äckligt och djur överallt som tur var toaletten och duschen fräch hela tiden.  
 
2. Vincet, en utav de fyra grabbar vi bor hos. Han är duktig på gitarr och spelar munspel samtidigt! Dock spelar han bara country låtar som ingen kan och pratar franska, han är från Canada och lagom nöjd då Canada tog hem OS guldet... 
 
 
3. Ja, bilden säger sitt, en guld nyckelpiga 
 
4, 5. En varm och supersvettig springtur längst vattnet, superfint!
 
 
6. Mat (vår host från couchsurfing) och Linnea, från första kvällen då vi kom hit till Airlie beach. Han visade oss ställerna man kunde gå ut på. Han är superschysst host så om någon funderar på couchsurfing så hör av er till han! Hämtade oss från busshållsplatsen med hans bil och skjutsade oss till mataffären osv. Han jobbar som byggare och bygger att från hus till pingisbord och möbler. (Om ni ville veta lite inside information dvs.)
 
7. Igår, sista kvällen för Sel här, en tjej som också sov här. Hon är från Tyskland och är så hemskt lik vår kära Tara Teymourian i sättet (Vi saknar dig, får snart höra ditt skratt på skype!) Vi var ute på en bar där en kille spela livemusik, han var så grymt duktig #älskarlivemusik 
 
Vill tipsa om couchsurfing, väldigt ekonomisgt (rent av gratis boende i 4 dagar! Där sparade vi in ca 90 dollar var).
De var allt jag hade att dela med mig av för tillfället, ha en asbra tisdag och så hörs vi!! 
Kramar/ Maja
 
 
 
 
Vi lever. Trots att vi för en halvtimme var övertygade om att vi skulle bli brutalt mördade av australienska creeps. No worries though, var inget farligare än att vi var oroliga inför vår couchsurfing-primär (www.couchsurfing.com).

Rädslan var dock i total onödan eftersom killarna vi skulle bo hos visade sig vara fyra assköna snubbar i ett fett soft hus här på Airlie beach. Med softa häng, pool (med inkluderad beerbong), pingisbord med ölburks-nät, soffa på taket, piltavla och gitarrer så trivs vi sjukt bra och har haft ett par ruggigt roliga dagar.

Imorgon lämnar vi dock våra entourageboys för att dra ut på en Withsundays-båt för två nätter. Hypen når ända upp till stjärnorna (som vi faktiskt haft lyckan att kunna titta på från första parkett - soffan på taket de senaste nättrna). Ska bli skitkul, speciellt när majoriteten av våra backpacker-kollegor tycks anse att det är det bästa med deras östkustenresor.
Väljer att kryssa en av reglerna pga etiskt okorrekt


/ Linnet