Godkväll kära läsare. Detta är sista gången jag bloggar som nittonåring och de känns bra. Jag är supertaggad att joina tjogoårssträcket! Bli vuxen så att säga. 

Bilderna ovan är från en härlig helg som började med Anzac day, det var en superkul fredagskväll på Clovelly hotel, live musik och män i uniform= I love!! 

Ostbrickakväll men kärlekskomendifilm med våra kära lulebor var på lördagens schema. Lyxigt jag vet!

Sedan har jag hunnit träna på gym, shit vad jag hade glömt bort hur kul de var. Linnea stackarn har varit jättesjuk, och nu verkar de som att jag är påväg in i dvalan. Min hals vill inte kännas bra (cross my fingers att de vara var en-dags ont) för imorgon är de min dag. Lite halsont får inte förstöra den! 

Har hunnit baka en vindruvsbanan paj, gud, paj är så gott och billigt!! 

Nu ska jag sova, något jag alltid gjort är att jag vill sova innan tolvslaget. Jag vill så att säga inte börja min födelsedag med att sova. Nu har jag 54 minuter på mig önska mig lycka till. Ha en superdag! 
Xoxo/ Majasnarttjogoår!


Fy skämmes för dåligt visad tacksamhet på bloggen.

...För den stora turen hade ju jag faktiskt att få bli medbjuden på balett i Operahuset av min favoritsambo i 20 årspressent. Var ett ytterst trevligt spektakel.. Facinerade vad människor kan åstadkomma med sina kroppar, när man själv är nöjd över att kunna vifta lite på öronen (klämmer diskret in lite skryt på ett hörn). 

I övrigt så har fighterspiriten fått hålla i sig sen senaste inlägget. En extrem sjukhelg med en söndag spenderad totalt nedgrottad sängen följdes av introduktions-måndag på nya jobbet. En dag som jag dock allra helst hade spenderat i samma anda som föregående. Men eftersom man inte är den som är den som bangar dag 1 på ett nytt jobb var det bara att bita sönder läppen och bege sig ut i dagsljuset.. Kvalitén på dagen höjdes dock en gnutta när jag fritt fick vandra runt i butiken för att plocka ut min alldeles egna arbetsuniform. Hallelujah!!


Inbjudan kom på finaste möjliga sätt.Trots major förkylning blev Anzac day lyckad. Riktigt lyckad.


... Följdes dock upp av en brutalt trött dag där håret råkade få sig en morgondusch av deospray istället för det tillänkta torrshampoot. Förvirringen på topp.


Ny vecka, nytt jobb - Nu mer finner ni mig på G-Stars butik i World Square.

/ L


Luleå fans är vi allihopa!!