Hej kära bloggen! Nu blire ett snabb inlägg om veckan. Jag vill ju ändå uppdatera er hur vi har de och mår. Denna vecka har gått väldigt fort och vi har gjort väldigt mycket av dagen. De har varit väldigt kul och de är säkert därför kroppen nu tar smällen. Igår var jag väldigt seg och sjuktrött men nu efter 12 timmars sömn så känner jag mig utvilad igen!
I måndags jobbade jag hos en ny familj med en gullig liten 3årig pojke. Påvägen dit mellan ett bussbyte fick jag denna utsikt. 
Då jag slutade tidigt for jag på en välbehövlig springtur i botanik garden, så skönt när man gjort de. Varför är de så svårt att komma igång och komma ut?
Sedan ringde Maja pch frågade om jag skulle följa med till bondi för att sedan gå ut på en reggae bar som skulle vara bra. Varför inte, tänkte jag. Det blev en jättekul kväll med live reggae, jag har aldrig sett de förut. Många som var där var riktigt sköna med stora affron och de var duktiga på att dansa. Kvällssyssla i Bondi var att måla naglarna. Represent sweden. När Linnea slutat jobba for jag Maja och Anna in till stan för mer förfest och sedan utgång.


Det var måndagen. Tisdagen bestod av jobb och bio. Bad neighbours. Riktigt rolig film.
Onsdagen jobbade jag hela dagen för två olika familjer. Nanny passet nr två var de bästa hittills. En as skön 11årig tjej. Vi blev bra kompisar och jag ska passa henne två eftermiddagar till veckan också. Hon är precis som mig, frågevis och hon sjunger och spelar teater.

Torsdag. Jobb och sedan en asrolig och galen kväll på the Ivy. Denna torsdag var även poolvånigen öppen, vi kom hem sent men jag hade bara två timmars jobb i salladsbaren på fredag och Linnea var ledig!


Efter jobbet på fredagen mötte jag och Linnea upp Anna och Tina för att gå på en mysig underground bar som var nyöppnad. Den hade sin egen coola stil. Älskar att man fick rita på väggen med krita på toaletten.

Påhittig tvål va?!
Lördagen (igår) behöver ett inlägg för sig själv.
Ha de så bra/ Maja 

 
Majas lördag bestod att hon vaknade tidigt för att ta vara på solen och bokläsning mellan 8.00-11.30. När solen försvann från balkongen begav Maja sig ner till lägenhetspoolen för att svalka av sig och ta en simtur.  Sedan väckte Maja rumskamraterna Anton och Niklas för att lotsa ut i parken med filt och gitarr. Sedan spelade trion sin musik och kom fram till att dem måste starta ett band. Sydneyband. Linnea slet vid samma tidpunkt på G-star. 


Samma dag när Linnea slutat för dagen kom hon snabbt hem för att fixa till sig, för att sedan tillsammans med Maja och Josefin dra iväg på ljusshowen vid operahuset. Där mötte flickorna upp andra trevliga flickor och pojkar. 

Ungdomarna satt nere vid hamnen där de var fullt av människor. Lite diskret satt dem på en trappa där de hade bra utsikt över operahuset. Man hörde musiken från deras mobilhögtalare och klirret från flaskorna. 
Denna kväll kom att bli som ingen annan. Pub med liveband, 35+are och sköna tanter som firade en möhippa. Kvällen började med mycket dans och glada ansikten för att sedan spåra ut av olika anledningar. De var vakter med maktproblem, sedan råkade Josefin gå mot en röd gubbe vid ett övergångsställ. Polisen var där och ville göra rätt för sig. Efter ett snack med polisen så höll Maja, Linnea och Josefin tummarna på att kommissarien inte skulle skicka någon böter, sedan pallrade sig flickorna påväg hemåt igen. Annorlunda men ändå komiskt kul kväll.


Upptaderig av veckan kommer också, to be continued...!
 


Hejsan hopp! Idag är de onsdag mitt i veckan. De är jobb hela veckan (förutom  helgen så klart) men jag stormtrivs i tillvaron. Som belöning för mitt bra humör så har jag fått ont i halsen igen. Jag ska inte bli sjuk! Omelett med mycket vitlök och chili borde lösa de mästa. Vår nya lägenhet vi flyttat till i fredags är så bra. Jag trodde aldrig att personer som man bor med kunde påverka ens välmående så mycket. Det spelar ingen roll att de bor elva pers i vår lilla 2a/3a för de känns som att vi är en familj. Knäppt va på så här kort tid... Om jag vill ha lite egentid så är det bara att dra ner ca 9-10 på morgonen och gymma, simma eller bara chilla i jacuzzin ;) 
Jag och Linnea tar ikapp varandras dag med snack några timmar på kvällskvisten i badet.
Igår var en jobbig jobbdag, kände tröttheten i kroppen så mellan mina jobb hann jag sitta på ett mysigt cafe. Mitt humör var så där. Tänk vad en glad cappuccino bara kan vända humöret helt. Älskar dem små sakerna man inte förväntar sig av människor, som att servitören gör en glad smylis i ens kaffe, eller när någon man möter på gatan bara är fjantigt glad och ler mot en. De är man inte alltid beredd på och de kan göra så mycket. Plötsligt är de jag som gör omkring och sprider glädje!
De tre sista bilderna är från i söndags. En bra utekväll för att säga farväl till Philip som nu drar hem till Sverige. Ha en bra fortsatt vecka. Njut av de lilla och le! 
Xoxo/ Maja
Ps. Jag tjatar på Linnea att hon också ska blogga. Så håll ögonen öppna snart kanske de händer! :D