Nya Zeeland tycks föra över oss till den mörka sidan och för varje dag som går hamnar vi mer och mer på fel sida om lagboken. Sakta men säkert verkar vi övergå från relativt oskyldiga svenska pinglor till något som mer liknar kriminella bad-girls.

Hitills under vår tid i landet har vi nämligen hunnit bli utmålade som duschtjuvar av managern på en camping i Queenstown, fått en P-bot på en parkerinsplats och blivit stoppad av blåljus. Tre gånger dessutom (givetvis innefattade en av dejterna med våra blåa män en fet böter).

Ut över det så har vi lyckats smita från en bensinstation vi tankat på utan att ha langat upp cashen vi var skyldiga dem.

.. Det i sin tur medförde ett mail från Officer Bruce som efter att ha kollat på videor från övervakningskameror på plats tyckte att vi gjorde bäst i att betala tillbaka det vi var skyldiga macken, om vi fortfarande ville ha kvar möjligheten att ta oss ut ur landet dvs. (Turligt nog hade han anat att vår smitning ej varit planerad eftersom två förvirrade svenskor tydligen inte är urtypen för smitningar liknande denna, och det skulle därmed allra säkrast gå att lösa problemet på smidigt vis). 

Såå, mamma och pappa, det ser fortfarande ut som att er favoritdotter kommer kunna återvända till Sverige så småningom. Det är där med säkert att andas ut, för tillfället iallafall.

/ Thug-Linnet


Kommentera

Publiceras ej