Vi är nu tillbaka i Australien och har intagit sköna hostelsängar i Cairns. Därmed är Nya Zeelands vägar säkra att återinta.
 
Sista dagarna i Nya Zellands spenderades vi i naturligt heta källor som var så varma att det varmaste ställena innebar bad i hetare vatten än jag vanligen duschar i (och då förstår iallafall pappa, som aldrig slutar fundera hur jag överlever mina dushar utan brännskador, ungefär hur varmt det var). Vi hann också med ett häng framför bioduken i Auckland (Wolf of Wallstreet blev om möjligt ännu sjukare när vi fick höra att 95% av filmen är baserad på en verklig händelse). 
 
Black Water Rafting tog vi oss även tid för, vilket var otroligt häftigt. Grottbesöket i Waitomo caves bjöd på klättring uppför vattenfall, linbana, 36 m absailing, glow worms, jättemånga skratt m.m. Solklart värt och ännu något man bör placera på sin to do-list om man någon gång passerar NZ.
 
 Avslutar med bilderna från black water rafting + en bildblandning från senaste veckorna.
 
 

BWR
 
BWR
BWR
 

BWR

BWR
 
 BWR
Busade i Kaikura

Hängde med pingus

Klättrade i träd i Queenstown
 Kollade på fin soluppgång

Myste i naturligt heta källor i Taupo med ett gäng sköna britter
På en sjuk festkväll
 Sov som en prinsessa i vår gröna pärla.

...Slutligen vill jag skänka 1000 tacksamhetsrosor till Donken (och Burgerking och alla andra ställen med eluttag och fritt wifi) som vi utnyttjat till max under våra veckor spenderade i bil. *barararapapa we're loving you*
 
/ Linnea 

Kommentera

Publiceras ej