Hejhej bloggen! Nu är vi tillbaka på hostel och internet är nu mer lättillgängligt även om vi nu faktiskt (tro de eller ej) vant av oss med vår "internetabsinent" 

Idag började dagen men gratis frukost på hostelet, det serverades flingor och möjlk, rostmackor med marmelad eller jordnötssmör, pulverkaffe eller te, riktigt naijs då de är gratis. Ni vet "gratis är gott"/ "free taste better". Sedan fångade vi dagen med en behövlig joggrunda med utomhus gym. Riktigt skönt att röra på sig efter att vi kört runt med bil i ca två veckor. Efter lunchen gick vi ner till vattnet och badade i lagunen, en utomhus pool nära vattnet. Här i Carins är de förbjudet att bada i havet då de finns en massa krokodiler och andra farliga djur där :S 

Brända och hungriga gjorde vi ordentlig mat. Vi har varit sugna på tacos länge så vi slog på stort och tacos blev det, SÅÅÅ GOTT. Nu ligger vi mätta och tillfredsställda på rummet, ett 9bädds rum där vi lycklig nog bara bor tre stycken= mycket plats för en själv.
Hoppas alla där hemma i kalla Sverige njuter av kylan. Här är de så varmt dygnet runt så vi svettats och måste dricka mycket vatten hela tiden (synd om oss...)Nä jag klagar inte! Imorgon börjar vår dykningskurs så på söndag hoppas vi på att vi stolta kan visa upp vårt dykarcertificat.

Ps. Som ni ser på första bilden så har vi här på reef backpackerhostelet träffat en mycket trevlig tjej från Florida vid namn Nicki som också var med och förgyllde denna dag. Ett annat plus med henne är att de blir engelska 24/7, så att jag tillslut kom på mig själv att tänka på engelska /MW

Kommentera

Publiceras ej