Majas lördag bestod att hon vaknade tidigt för att ta vara på solen och bokläsning mellan 8.00-11.30. När solen försvann från balkongen begav Maja sig ner till lägenhetspoolen för att svalka av sig och ta en simtur.  Sedan väckte Maja rumskamraterna Anton och Niklas för att lotsa ut i parken med filt och gitarr. Sedan spelade trion sin musik och kom fram till att dem måste starta ett band. Sydneyband. Linnea slet vid samma tidpunkt på G-star. 


Samma dag när Linnea slutat för dagen kom hon snabbt hem för att fixa till sig, för att sedan tillsammans med Maja och Josefin dra iväg på ljusshowen vid operahuset. Där mötte flickorna upp andra trevliga flickor och pojkar. 

Ungdomarna satt nere vid hamnen där de var fullt av människor. Lite diskret satt dem på en trappa där de hade bra utsikt över operahuset. Man hörde musiken från deras mobilhögtalare och klirret från flaskorna. 
Denna kväll kom att bli som ingen annan. Pub med liveband, 35+are och sköna tanter som firade en möhippa. Kvällen började med mycket dans och glada ansikten för att sedan spåra ut av olika anledningar. De var vakter med maktproblem, sedan råkade Josefin gå mot en röd gubbe vid ett övergångsställ. Polisen var där och ville göra rätt för sig. Efter ett snack med polisen så höll Maja, Linnea och Josefin tummarna på att kommissarien inte skulle skicka någon böter, sedan pallrade sig flickorna påväg hemåt igen. Annorlunda men ändå komiskt kul kväll.


Upptaderig av veckan kommer också, to be continued...!
 


Kommentera

Publiceras ej